Retourzendingen

Retourzendingen

Het retourneren van producten dient altijd eerst per e-mail aangekondigd te worden aan J&R international, T.a.v. Henk Janssen Email: info@water-pearls.com

De producten kunnen na overleg tezamen met een factuur en een omschrijving van de klacht worden teruggestuurd. De kosten die u maakt voor de retourzending zijn voor eigen rekening waarbij de zending voldoende gefrankeerd dient te zijn. Onaangekondigde en onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd!

Verzendkosten voor retourneren en/of ruilen zijn voor eigen kosten tenzij het om een defect of verkeerd geleverd artikel gaat.

Als er sprake is van een DOA-product (product was al defect toen u deze ontving) worden de kosten die u maakte voor de retourzending (maximaal € 4,50 brievenbuspakketje met track en trace), naar uw bankrekening overgemaakt. Voorwaarde is dat u de klacht binnen 7 dagen na ontvangst van het defecte artikel aan ons per e-mail kenbaar maakt. Na ontvangst van het defecte product, dragen wij zorg voor vervanging / reparatie. U ontvangt een e-mail zodra het product naar u verstuurd wordt.

Formulier voor herroeping