Betalen met iDEAL

Betalen met iDEAL (In Nederland)

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Alle klanten kunnen bij Water-pearls.com gratis met iDeal betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

U ontvangt altijd direct een bevestigingsmail van uw betaling.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Contant bij afhalen (op afspraak):

Na een gemaakte afspraak en een bevestiging van ons via info@water-pearls.com kunt u ook contant betalen. Betaling is alleen contant én gepast mogelijk. We hebben geen fysieke winkel en bieden uitsluitend een afhaalmogelijkheid op afspraak.