Geplaatst op 17 reacties

Patchino omslagdoek demo

De Patchino heeft een ronde vorm met hierin 2 armsgaten. Als je deze vastneemt aan de bovenkant van de armsgaten en je laat je armen door de gaten glijden, dan heb je een vest met een mooie kraag. Leg je de kraag naar voren dan heb je een bodywarmer met een sjaal.
Je kan de Patchino ook dragen onder de jas. Als het regent of als het koud is, dan kan je deze gebruiken om het hoofd te beschermen.
Vouw de Patchino dubbel en leg deze op je schouders en het wordt een korte cape. Leg hem een beetje asymmetrisch op je schouders en neem met de ene hand punt van de langste zijde en zoek met de andere hand het armsgat. Trek de punt van de lange zijde door dit armsgat. Op deze wijze krijg je een heel elegant model voor op je jas of op een avondkleedje.

17 gedachten over “Patchino omslagdoek demo

 1. In de Kerst-grot, Valkenburg, heb ik het Patchino-vest gekocht: zwart/rood.
  Inmiddels ken ik de vouw-techniek: het meest gebruik ik het Patchino-vest als cape en shawl.
  Heel tevreden: lekker warm op koelere avonden!!!

  Met hartelijke groet,
  N.van Haaren Veghel.

 2. Ik heb op de markt in Maastricht pas een patchino vest gekocht. Helaas bij thuiskomst constateerde ik een paar foutjes in het vest. Meteen een mail gestuurd waarop ik snel een reactie kreeg dat ze zsm een nieuw vest toe zouden sturen! En inderdaad binnen 2 dagen kreeg ik het thuis bezorgd! Bedankt voor de hele goede en snelle service!! Ben erg blij met het mooie vest!

 3. Hello, i bougt two of them in Zierikzee fair and i could not find the video demo with the eigth forms to vest the Patchino Vest.
  Can you show me where i can find it?

  1. Dear Eliane,
   We have a demo on our website on how to wear the Patchino vest. Go to the menu item Product demonstraties (Dutch menu version) or click on the Dutch flag and chose the English flag and click on the menu item Product demos (English menu version) and click on the menu item Patchino Demo. You also will find there an English description of the Patchino vest. The Patchino demo is, for the moment, only available in the Dutch language. If you need further help, you may call me.
   Kind regards,
   Henk Janssen (Webmaster)
   Mob:+31653980066

 4. vorig jaar ben ik in Barneveld geweest een Patchino vest gekocht en ben er erg blij mee,
  wanneer demonstreert weer ergens in e buurt van Amsterdam of noord holland.

  1. Op dit moment hebben we nog geen activiteiten gepland omgeving Amsterdam of Noord Holland. Op de Website is onder Klantenservice een rubriek “Waar vindt u ons”. Alle geplande activiteiten o.a. markten, beurzen, etc. vindt u daar.
   Met vriendelijke groet,
   Henk Janssen (Webmaster)
   Mob:+31653980066

 5. Hallo,ik had op de huishoudbeurs in Amsterdam een patchinovest gekocht.
  Helaas na een paar dagen zag ik een foutje,
  heb gelijk een mail gestuurd en enkele dagen had ik al een nieuwe.
  Ook al woon ik in België.
  Bedankt voor de goede zorgen.

  Groetjes

 6. Gisteren heb ik bij de jaarmarkt in Heerlen de prachtige zwart/grijs pashmina gekocht, met de magneetbroche.
  Ik ben er heel blij mee, zit super mooi !
  Vandaag vraag ik me af of ik de broche wel mag dragen ? Ivm een pacemaker.
  Mag ik deze broche eventueel ruilen voor een klem

  1. Omruilen is geen probleem. Neem contact op met webbeheerder Henk Janssen +31653980066

 7. Ik heb vorig jaar een pashmini sjaalgekocht, er zaten hier en daar wat draadjes in die er niet meer hoorde te zitten. Er is binnen enkele dagen iemand bij mij geweest en heeft de sjaal omgeruild. Super service hebben jullie. Nog vriendelijk bedankt.
  Ik ben wel de omschrijving kwijt van de verschillende manieren waarop ik de sjaal om kan doen. Is het mogelijk dat ik die ergens uit kan printen. ?

  vr.groeten
  Mevr.Verspeek

  1. Beste mevr. Verspeek, Als u onze site http://www.water-pearls.com bezoekt vindt u onder het menu item Product demonstraties een keuze menu met Patchino demo. In deze demonstratie krijgt u uitleg over de verschillende manieren waarop u de sjaal om kan doen.

   Met vriendelijke groet,
   Henk Janssen (webbeheerder)

 8. Gisteren het prachtige Patchino-vest gekocht bij de LibelleZomerweek! Heerlijk en mooi, neem hem zeker mee op mijn vliegreis naar Australië! Leuke duidelijke demo! Compliment, en waarschijnlijk ga ik binnenkort nog een vest aanschaffen.

 9. Vorige zomer kocht ik een patchinosjaal en wilde er dit jaar nog eentje bij kopen in een andere kleur maar jullie stonden dit jaar niet op de avondmarkt in Heist aan zee (Knokke-Heist). Is er een mogelijkheid om online te bestellen.

  Gr K.Verhoye

 10. Het vest op de markt in Den Bosch gekocht. Omdat ik achteraf toch de magneetbroche wilde hebben, deze in de webshop gekocht. Donderdag besteld en vrijdag bezorgd! Ben er erg blij mee, met zowel het vest als de broche!! Super bedankt voor de geweldige service!
  Met vriendelijke groet,
  Ria

 11. goede middag
  in Zierikzee het mooie vest gekocht
  wat een mooi materiaal inmiddels voor mijn zus
  ook een vest gekocht ze is er super blij mee
  wat een mogelijkheden !!
  en ik kan blijven kijken naar de demonstratie
  super dat jullie dit zo leuk doen samen
  ongetwijfeld zien we elkaar weer !

  groeten uit breda

   1. graag gedaan henk ! groeten aan je zus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *